Lille Natpåfugleøje, Saturnia pavonia hun. Melby Overdrev, Nordsjælland. d. 4 Maj 2013. Fotograf:  Lars Andersen
First update  d.  11 November - 2014                          english                      Last update  d.  28 September  - 2021

Nordjysk Snerremåler, Epirrhoe pupillata. Tornby Strand, Vendsyssel d. 10 juni 2019. Fotograf; Lars AndersenNordjysk Snerremåler, Epirrhoe pupillata. Tilbage i primo 80'erne sad jeg på gangene på Zoologisk Museum i København og tegnede til "Nordens Målere", 1984 af Peder Skou.

Nordjysk Snerremåler, Epirrhoe pupillata. Tornby Strand d. 10 juni 2019. Fotograf; Lars Andersen
Her fra sommerfugletur på Tornby Strand, Vendsyssel d. 10 juni 2019 med Michael Stoltze og Svend Rastrup Andersen, Sofie Amund Kjeldgaard, Andreas Bennetsen Boe og jeg; Lars Andersen.

Hvor jeg bemærkede der var en broget måler i blomster af
Blodrød Storkenæb, Geranium sanguineum som er en Nordjysk Snerremåler, Epirrhoe pupillata der lever i den grå klit på Gul Snerre, Galium verum som i DK er en realiktforekomst i det nordjyske. En jeg ikke tidligere har set før, så en ny art for mig.

Tilbage i primo 80'erne sad jeg på gangene på Zoologisk Museum i København og tegnede målere til "Nordens Målere", 1984 af Peder Skou.

 
Mit formål med denne side er at lave en komplet liste over danske sommerfugle arter;

Lars Andersen

Lars Andersen, født i 1955. Har kikket på sommerfugle siden 1968. Det år var jeg i praktik hos en konservator i Dageløkke vest for Humlebæk i Nordsjælland. Har fotograferet sommerfugle siden 1982.

contact to Lars Andersen

skype to; lars.andersen30

P.S. hjemmesiden ses bedst i Internet Explorer og Google Chrome. Al tekst i orange er links.
Never use pictures without permission from danske-natur.dk / Lars Andersen © copyright